U HOTELU „VIŠEGRAD“ MOŽETE KORISTITI VAUČER U OKVIRU KAMPANJE „DOŽIVI SRPSKU“

U Republici Srpskoj pokrenuta je kampanja „Doživi Srpsku“ koja promoviše prirodne i turističke ljepote Srpske.Ministarstvo trgovine i turizma RS objavilo je spisak ugostiteljskih objekata u kojima se mogu iskoristiti turistički vaučeri koji su namijenjeni građanima RS, a među kojima je i hotel „Višegrad“.

Pravo prijave za turistički vaučer ima svaki građanin RS, koji je punoljetan, ima prijavljeno mjesto prebivališta u RS i rezervisan smještaj kod ugostitelja direktno ili posredstvom turističke agencije koji su upisani u Evidenciju ugostitelja i turističkih agencija koji ispunjavaju uslove za realizaciju šeme dodjele vaučera, kao i da koristi uslugu smještaja u ugostiteljskom objektu van mjesta prebivališta.

Cilj ove kampanje je promocija domaćih turističkih potencijala i kapaciteta, te saniranje negativnih posljedica epidemije koronavirusa. Zato, doživite našu Republiku Srpsku na drugačiji način i obiđite mnoga mjesta, između i ostalog lijepi, stari Višegrad i otkrijte priču o gradiću na rijeci Drini!

Osoblje hotela „Višegrad“ otvara vam vrata dobrodošlice!